αναζήτηση

«Συνωμότες της συμφοράς ο Μητσοτάκης και η παρέα του»

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο Kontra Channel, στην οποία παρουσιάζει βήμα – βήμα τη συνωμοσία που έστησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε η παρέα του Μαξίμου από το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που αποφαίνεται ότι το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και όχι σκευωρία.

Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Μαντζουράνης γελάνε οι αδίκως διωχθέντες και ολόκληρος ο ελληνικός λαός με το πάθημα της χειρότερης δεξιάς που έχει ζήσει ποτέ ο τόπος μας. Μιας νεοφιλελεύθερης δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι διπλά σκληρή. Χτυπά με την οικονομική της πολιτική αλύπητα την πλειοψηφία των πολιτών και με τον αυταρχισμό της χτυπά αλύπητα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης εξήγησε ότι η οργανωμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης που έγινε με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δίωξης Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη δεν προήλθε, όπως καταγγέλθηκε μόνο από ανώτατες δικαστικές πηγές αλλά και από την κυβέρνηση.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνήγορος υπεράσπισης του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος πανηγυρικά απαλλάχθηκε, αποκάλυψε τι αναφέρει το βούλευμα-κόλαφος και συγκεκριμένα:

  • Όλες οι ενέργειας των τριών εισαγγελέων ήταν σύννομες ουδείς παρενέβη το νόμο και το καθήκον του
  • Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι αξιόπιστοι και ουσιώδεις. Είπαν την αλήθεια και γνώριζαν γι΄ αυτό και καλώς εκλήθησαν, κατέθεσαν και χαρακτηρίστηκαν προστατευόμενοι. Είχαν εξεταστεί στις ΗΠΑ, γνωστοποιήθηκαν από τις αμερικανικές αρχές στις ελληνικές και δεν είχαν ούτε περίμεναν κανένα αντάλλαγμα.
  • Οι μάρτυρες δεν εξέφρασαν απλή γνώμη αλλά προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα. Κατέθεσαν αυτοπροσώπως. Ήταν στον πυρήνα των γεγονότων.
  • Ο Νίκος Μανιαδάκης, ο μοναδικός μάρτυρας που εμφανίστηκε αυτοβούλως και άλλαξε την κατάθεσή του μετά την συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζεται από το βούλευμα ως ψευδομάρτυρας. Στο βούλευμα ομοφώνως αναφέρεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης παραδέχεται ότι πιέστηκε και απειλήθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα.

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο