αναζήτηση

Γιάννης Μαντζουράνης: «Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα»

“Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα”, υπογραμμίζει σε δήλωση του ο Γιάννη Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μήνυμα για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Γιάννης Μαντζουράνης. Το μέλος του κόμματος δηλώνει πως η στάση του Τσίπρα είναι έμπνευση.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος.

«Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θλίψη, οργή, προβληματισμός, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Λογικό κι αναμενόμενο. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε. Παραμερίζει για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Θα είναι παρών στην προσπάθεια για βαθιά ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως ξεκάθαρα δήλωσε. Και ο δημόσιος λόγος του ήταν και είναι πολιτική δέσμευση. Η ανυπόκριτη αξιοπρέπεια της στάσης του και η έμπρακτη επιβεβαίωση των λόγων ότι αρχές και αξίες δεν κρίνονται από αξιώματα και καρέκλες, επιβάλλουν σεβασμό από όλους μας.

Είμαι περήφανος, που βρέθηκα στους ίδιους αγώνες μαζί του.

Ο αγώνας συνεχίζεται!».

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο