αναζήτηση

Στις 21 Δεκεμβρίου καταθέτουμε μήνυση στην εισαγγελέα της ΕΥΠ και άλλα δύο πρόσωπα

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά των κεντρικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου των υποκλοπών που συνεχίζουν να σιωπούν, απαντά ο Γιάννης Μαντζουράνης, στην επίκληση του απορρήτου προκειμένου να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη και του Γιώργου Κύρτσου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και στους δημοσιογράφους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη επεσήμανε ότι «στις 21 Δεκεμβρίου θα καταθέσουμε μηνύσεις σε βάρος τριών συγκεκριμένων προσώπων με ονοματεπώνυμο, ώστε να αναγκαστούν να δώσουν στοιχεία», φωτογραφίζοντας την εισαγγελέα Βλάχου, αλλά και τον τέως διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα και επισημαίνοντας ότι  «δεν φτάνουν οι μηνυτήριες αναφορές κατά παντός υπευθύνου».

Ο υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράμμισε ότι με την υποβολή μηνύσεων τα κεντρικά πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών θα καταστούν ελεγχόμενα.

Σχολιάζοντας τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα της Δικαιοσύνης, ο Γιάννης Μαντζουράνης σχολίασε σκωπτικά πως «μπορεί να μην κλώθει, αλλά γνέθει».

105,5 Sto Kokkino · Γιάννης Μαντζουράνης 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο