αναζήτηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε τους πάντες! – Συνέντευξη

Οι υποκλοπές ήταν εκτεταμένες, οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν και θα αποδειχθεί ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση εκατοντάδες πρόσωπα, επεσήμανε ο δικηγόρος και υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι ART TV και υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα εκτεταμένο σχέδιο παράνομων παρακολουθήσεων, το οποίο εκτελείτο από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, που έστησε η παρέα του Μαξίμου με ιθύνοντα νου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης επεσήμανε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία πιστοποιούν ότι είχε οργανωθεί ένα κοινό κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ -Predator, που στόχευε σε υπουργούς, πολιτικούς αντιπάλους, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, εκδότες καθώς και σε μέλη της οικογένειας των παρακολουθούμενων.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας  κατ΄εξοχήν ανασφαλής πρωθυπουργός και γι΄ αυτό παρακολουθούσε τους υπουργούς του, τους στενούς συνεργάτες του ακόμα και τις συζύγους αυτών.

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε οργανώσει ένα πρωθυπουργικοκεντρικό, δήθεν επιτελικό κράτος, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν ένα συνονθύλευμα αρεστών, που εμφανίζονταν ως άριστοι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβόταν και τον ίσκιο του και γι΄ αυτό παρακολουθούσε τους πάντες», δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε την Συνέντευξη!

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο