αναζήτηση

Ο Γιάννης Μαντζουράνης στον Ρ/Σ Επικοινωνία FM

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94 FM ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης.

Στη συνέντευξή του κατακεραύνωσε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση των πυρκαγιών για μία ακόμη χρονιά, τονίζοντας ότι το δόγμα περιορίζεται σε μαζικές εκκενώσεις, ενώ οι φωτιές σβήνουν στη θάλασσα.

Σχετικά με το εσωτερικό σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο κ. Μαντζουράνης εξέφρασε ξανά τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία, τόνισε: «Το κενό που άφησε η αποχώρηση του κ. Τσίπρα είναι μεγάλο και απρόσμενο. Δεν περιμέναμε ότι θα αποχωρήσει. Είναι προσωπική του απόφαση που όλοι σεβόμαστε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αφήνει και ένα μεγάλο κενό και ότι δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας είναι πολύ νέος για να αποχωρήσει από την πολιτική χαρακτηρίζοντάς τον «κεφάλαιο» για την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη, ενώ προέβλεψε ότι στο μέλλον θα έχει και πάλι κάποιον σημαντικό ρόλο που θα εξαρτηθεί τόσο από τον ίδιο, όσο και από τις απαιτήσεις της συγκυρίας.

Σε σχέση με την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δε θα γίνει «κομματικός χυλός» και ότι θα ανασυγκροτηθεί χωρίς να μπει σε «ψευτοδιλήμματα» περί διεύρυνσης προς το κέντρο ή την αριστερά.

Παράλληλα αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ασκεί προσωπική, ιδιωτική διπλωματία που επιτρέπει στον Ερντογάν να λέει ό,τι θέλει χωρίς να μπορεί να διαψευστεί. Σχολιάζοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού περί υποχωρήσεων, ο κ. Μαντζουράνης σχολίασε με αυστηρότητα ότι «υποχωρήσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας, ένα κυρίαρχο κράτος κάνει μόνο ύστερα από συντριπτική ήττα σε πολεμο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στον Επικοινωνία FM στο βίντεο που ακολουθεί:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο