αναζήτηση

Ο Γιάννης Μαντζουράνης στο militaire.gr για τα εθνικά θέματα

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και πάντα στην πρώτη γραμμή των εθνικών θεμάτων μιλάει στο militaire channel και ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό για την Ι.Χ εξωτερική πολιτική που ασκεί. Ειδικά στα ελληνοτουρκικά.

Ο κ.Μαντζουράνης εξηγεί γιατί είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη η δήλωση Μητσοτάκη περί «γεωπολιτικής διαφοράς» με την Τουρκία.

Θεωρεί εξίσουν επικίνδυνη την εμμονή του κ.Μητσοτάκη να μιλά για καθορισμό οικονομικών ζωνών αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητηθούν ακόμη και θέματα που έχουν να κάνουν με τα χωρικά μας ύδατα.

Δηλώνει τρομαγμένος απ ΄ όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΙ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Επισημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεκινάς διαπραγματεύσεις λέγοντας ότι είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις…

Ο κ.Μαντζουράνης ζητά να εξηγήσει επιτέλους ο κ.Μητσοτάκης τις συζητήθηκε με τον κ.Ερντογάν στις συζητήσεις που είχε μαζί του επισημαίνοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος έχει φθάσει στο σημείο να αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει συζητήσεις για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και τη Θράκη.

Ο κ.Μαντζουράνης θέτει στο τραπέζι όλα τα θέματα που η Ελλάδα έχει το δικαίωμα και πρέπει να διεκδικήσει. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχει ακουστεί έστω ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να τα θέσει στον «ελληνοτουρκικό διάλογο».

Καταλήγει λέγοντας ότι θέλει να πιστεύει ότι και ο κ.Μητσοτάκης όπως όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει ,πολύ περισσότερο να συμφωνήσει σε οτιδήποτε θίγει τα εθνικά συμφέροντα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Δείτε τη ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στον Πάρι Καρβουνόπουλο:

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο