αναζήτηση

Γ. Μαντζουράνης: «Οι μισθοί των στρατιωτικών είναι απαράδεκτα χαμηλοί για το έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Αυξήσεις άμεσα»!

«Περίπου 40.000 πολίτες παρακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης την περίοδο της πρωθυπουργίας του» δηλώνει ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της Αθήνας, Γιάννης Μαντζουράνης στο Militaire.gr και στον Πάρι Καρβουνόπουλο. Επισημαίνει επίσης ότι μέχρι τις εκλογές η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξουν δικαστικές εξελίξεις. Αποκαλύψεις δεν τις αποκλείει.

Επιτίθεται στον Α/ΓΕΕΘΑ που επέλεξε τη σιωπή και την υποταγή όταν αποκαλύφθηκε η υποκλοπή των συνομιλιών του. «Κανείς δεν είχε τσίπα να καταθέσει μήνυση, να υποβάλει μια παραίτηση, να πει μια κουβέντα…Πήγαινε με τα παράσημα στις κομματικές εκδηλώσεις και τον έβαζαν και στις πρώτες θέσεις».

Ο κ.Μαντζουράνης μιλά για τις «εκκαθαρίσεις» που γίνονται στον πολιτικό χώρο που βρίσκεται δεξιά της ΝΔ. Το φαινόμενο απαγόρευσης συμμετοχής κομμάτων από τις εκλογές έχει αρχίσει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Σχολιάζει το απαράδεκτο από κάθε άποψη βίντεο από προεκλογική επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε ιδιωτική εταιρεία. Εκεί όπου στέλεχος της εταιρείας έδινε οδηγίες στους εργαζόμενους για το τι πρέπει να ψηφίσουν!

Ο κ.Μαντζουράνης είναι από τους ελάχιστους υποψηφίους βουλευτές που ασχολείται συστηματικά με τα εθνικά θέματα, τα ελληνοτουρκικά και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ξεκινώντας από τις ΕΔ, ο κ.Μαντζουράνης λέει ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα δώσει αυξήσεις στους στρατιωτικούς στις πρώτες 50 ημέρες διακυβέρνησης του. «Οι μισθοί των στρατιωτικών είναι απαράδεκτα χαμηλοί για το έργο που καλούνται να επιτελέσουν», λέει. «Όσα όπλα κι αν αγοράσουμε, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων θα εξασφαλίζεται πάντα από το προσωπικό τους», λέει ο κ.Μαντζουράνης.

Επισημαίνει τα αδιανόητα που έγιναν με τις εξοπλιστικές αγορές, επικεντρώνοντας στην πλήρη περιφρόνηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Ασκεί δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στα ελληνοτουρκικά. «Ιδιωτική διπλωματία έκανε ο κ.Μητσοτάκης» ,υποστηρίζει ο κ.Μαντζουράνης. «Ακούμε τι λένε οι Τούρκοι αλλά δεν έχουμε ακούσει τι λέει η πρωθυπουργική οικογένεια και οι κολαούζοι της». Ο κ.Μαντζουράνης υποστηρίζει ότι δεν είναι τυχαία η επιμονή του κ.Μητσοτάκη να μιλά διαρκώς για θαλάσσιες ζώνες.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη!

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο