αναζήτηση

Γιάννης Μαντζουράνης: Πρωθυπουργός της δικαιολογίας

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να καμουφλάρει τα αντικειμενικά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία για να κρύψει την ανικανότητά της, την κοινωνική ιδιοτέλεια και την εμμονή της στη λατρεία στις αγορές, επεσήμανε ο Γιάννης Μαντζουράνης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή.

Γιάννης Μαντζουράνης · Πρωθυπουργός της δικαιολογίας

Η οικονομική κρίση και η ακρίβεια δεν είναι απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία αφού ταλανίζει τους πολίτες, ήδη, από τον Σεπτέμβριο. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη μια φταίει η πανδημία για την οικονομική κρίση και μετά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, σχολίασε ο Γιάννης Μαντζουράνης. «Η αλήθεια, όμως, είναι μια και έχει ονοματεπώνυμο. Και για την κρίση στην οικονομία και για την δημόσια Υγεία αλλά και για την κακή εικόνα της χώρας στην εξωτερική πολιτική την αποκλειστική ευθύνη έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του».

Ο Γιάννης Μαντζουράνης αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν πτώση της ΝΔ και προσωπική φθορά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επεσήμανε ότι η κυβίστηση του πρωθυπουργού, ο οποίος από τη ρητορική της αυτοδυναμίας πέρασε στην πολιτική των συγκυβερνήσεων, οφείλεται στο ότι προσπαθεί να προετοιμάσει το ακροατήριό του και το εσωτερικό του κόμματός του για το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας. Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μετεκλογικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ.

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο