αναζήτηση

Φίμωσαν την αλήθεια – Ούτε νύξη στα συστημικά ΜΜΕ για την δικαστική δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα

Για πρωτοφανή απόκρυψη από τα συστημικά ΜΜΕ της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα και καταδικάζει τις συκοφαντίες, που ο Γιάννης Κουρτάκης «επινόησε » για το εξοχικό σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δηλώνει ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στο ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ », επεσήμανε ότι μπήκε φίμωτρο στα παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες, που δεν δημοσίευσαν την είδηση της δικαστικής δικαίωσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της καταδίκης των συκοφαντιών σε βάρος του και των συκοφαντών του.

Γιάννης Μαντζουράνης · Φίμωσαν την αλήθεια – Ούτε νύξη στα συστημικά ΜΜΕ για την δικαστική δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα

Ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Μαντζουράνης, υπογράμμισε ότι πρόκειται για απόφαση-καταπέλτη κατά των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, που επιχείρησαν να προβούν σε δολοφονία χαρακτήρα του Αλέξη Τσίπρα με εκτελεστικά όργανα γνωστούς δημοσιογράφους και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Μάλιστα επεσήμανε ότι :«Πρώτη φορά βλέπω τόσο σκληρή διατύπωση σε δικαστική απόφαση, αφού το δικαστήριο απεφάνθη ότι όλες οι αναφορές του Γιάννη Κουρτάκη για το εξοχικό σπίτι, που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Σούνιο, είναι ψευδείς και εν γνώσει της αναληθείας τους «επινοήθηκαν» από τον ίδιο τον Γιάννη Κουρτάκη. «Πρόκειται για μια πολύ σκληρή φράση για έναν δημοσιογράφο, την οποία δεν έχω δει να διατυπώνεται μέχρι σήμερα σε καμία άλλη παρόμοια δικαστική απόφαση», σημείωσε ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι κόλαφος και για τους 33 υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τους 66 βουλευτές της ΝΔ και τους 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον Γιάννη Κουρτάκη με δηλώσεις τους για δήθεν φίμωση της δημοσιογραφίας και δήθεν εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης, ευθύς αμέσως μετά την κατάθεση της αγωγής του Αλέξη Τσίπρα κατά του Γιάννη Κουρτάκη.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ανάμεσά τους ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Κώτσηρας, οι οποίοι με τις σχετικές δηλώσεις τους παρενέβησαν απροκάλυπτα σε τότε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σήμερα απολύτως δικαιωμένος και ο δόλιος πολιτικός αντίπαλός του, Κυριάκος Μητσοτάκης, πλήρως εκτεθειμένος» κατέληξε ο δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα.

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο