αναζήτηση

Επικίνδυνη η πολιτική Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά (Συνέντευξη)

Η πολιτική επιλογή του κ. Μητσοτάκη σημαίνει αποδυνάμωση της αποτρεπτικής δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων. Που είναι ο κυριότερος παράγοντας για την άσκηση της ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής και την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας

Ο Γιάννης Μαντζουράνης μιλά για τα ελληνοτουρκικά, τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα και ασκεί δριμύτατη κριτική στις κυβερνητικές επιλογές καθώς χαρακτηρίζει «Αφελή, επικίνδυνη και επιζήμια» την πολιτική που ασκεί ο κ. Μητσοτάκης στα εθνικά θέματα, σε συνέντευξη του στο Militaire.gr με τον Πάρι Καρβουνόπουλο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ:

Απέναντι στην Ελλάδα και στον ελληνισμό η τουρκική απειλή είναι μόνιμη, σταθερή, αδιάλλακτη

«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο στα ελληνοτουρκικά εξαιτίας της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Το ζήτημα της τουρκικής απειλής δεν είναι προσωπικό ζήτημα ούτε αφορά ή εξαρτάται από τον Ερντογάν. Οι Τούρκοι αποτελούν μόνιμη υπαρκτή απειλή σε βάρος του Ελληνισμού, όχι μόνο του ελλαδικού αλλά και το Κυπριακό, επιδιώκουν το γεωπολιτικό ακρωτηριασμό του Ελληνισμού αμέσως μετά τη συνθήκη της Λωζάνης… », τονίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης. Και συμπληρώνει: «Στερούμαστε μιας εθνικής στρατηγικής με αρχή, μέση και τέλος. Είμαι πολύ ανήσυχος, διότι βλέπω την πατρίδα μου να μετατρέπεται σε προκεχωρημένο αφύλακτο φυλάκιο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να μεταβάλλει το πάγιο δόγμα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων που ήθελαν την Ελλάδα με την στρατηγική του πυλώνα ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή, της γέφυρας φιλίας μεταξύ λαών και πολιτισμών».

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο