αναζήτηση

Γ. Μαντζουράνης: Τώρα ενημερωθήκατε κ. Εισαγγελέα;

“Με τον πλέον επίσημο τρόπο αναγκάστηκε να ενημερωθεί σήμερα η εισαγγελέας κ. Τριανταφύλλου, για τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη. Η κ. Τριαντάφυλλου όχι μόνο δεν είχε διαβάσει, αλλά εμφανίστηκε να μην είχε καν ενημερωθεί, για όσα θα έπρεπε ήδη να διερευνά νυχθημερόν και επειδή η άγνοια είναι η ρίζα και ο μίσχος όλου του κακού, όπως αναφέρει ο Πλάτωνας, της κοινοποιήθηκαν όλες οι αποκαλύψεις με εξώδικη γνωστοποίηση”.

Διαβάστε αναλυτικά:

Όσα δεν διάβασε την περασμένη Κυριακή στο Documento, δηλαδή τις αποδείξεις για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη, ή στόχου #5046c κατά την ΕΥΠ, θα αναγκαστεί τώρα να διαβάσει, και μάλιστα με κάθε επισημότητα, η Εισαγγελέας, Αγγελική Τριανταφύλλου, που διενεργεί έρευνα (!) για το μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Η κ. Τριανταφύλλου, που όχι μόνο δεν είχε διαβάσει, αλλά εμφανίστηκε να μην είχε καν ενημερωθεί, παρά τον θόρυβο που προκάλεσε – σε Ελλάδα και εξωτερικό- η αποκάλυψη του Documento, θα μάθει πλέον μέσω εξωδίκου όλα όσα θα έπρεπε ήδη να διερευνά νυχθημερόν.

Το Documento αποφάσισε για άλλη μια φορά να διευκολύνει την Εισαγγελέα στο έργο της και μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιάννη Μαντζουράνη, της κοινοποίησε μέσω εξωδίκου το φύλλο του Documento της 11ης Δεκεμβρίου για το περιεχόμενο του οποίου, όπως ομολόγησε στον Κώστα Βαξεβάνη (παρουσία των δικηγόρων Γιάννη Μαντζουράνη και Βαγγέλη Γεωργακόπουλου) δεν είχε ιδέα.

Το επίμαχο εξώδικο έχει ήδη κοινοποιηθεί βεβαίως τόσο στον Αντ. Ελευθεριάνο, προιστάμενο της κ.Τριανταφύλλου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όσο και στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας, Μαρία Γκανέ.

Αναμένουμε να διενεργηθούν τα δέοντα…

Αναδημοσιεύσεις:

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο