αναζήτηση

Μαντζουράνης: Μητσοτάκης γιοκ – Δεύτερη ευκαιρία γιοκ

Βίντεο από τον Γιάννη Μαντζουράνη για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ. Ένα βίντεο στο facebook, στο οποίο παρουσιάζει «τα 5+1 οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία που περιγράφουν τον ζόφο της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέβασε ο Γιάννης Μαντζουράνης με αφορμή την «προκλητική», όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, εμφάνιση του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΗ, «ο οποίος είχε το... View Article

Βίντεο από τον Γιάννη Μαντζουράνη για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Ένα βίντεο στο facebook, στο οποίο παρουσιάζει «τα 5+1 οικονομικά και κοινωνικά στοιχεία που περιγράφουν τον ζόφο της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέβασε ο Γιάννης Μαντζουράνης με αφορμή την «προκλητική», όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, εμφάνιση του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΗ, «ο οποίος είχε το θράσος να ζητήσει, ως αποτυχημένος, μια δεύτερη ευκαιρία».

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις θριαμβολογίες του καθεστώτος Μητσοτάκη, επισημαίνει:

  • την αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων κατά 6 δισεκατομμύρια ευρώ λόγω αύξησης φορολογικών εσόδων από τους έμμεσους φόρους κατά τους πρώτους 7 μήνες του 2022.
  • το μοίρασμα μόνο σε 13 επιχειρήσεις 455 εκατομμυρίων ευρώ με επιτόκιο 0,77% από το Ταμείο Ανάπτυξης, με τον παράλληλο αποκλεισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του μηχανισμού των τραπεζών.
  • την αύξηση κατά 261,3% του φυσικού αερίου και κατά 38,5% του πετρελαίου, μόνο κατά τον Αύγουστο.

Την ίδια στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως εγγυητής της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της ευημερίας, τα έργα και οι ημέρες του συνοψίζονται στα εξής τρομακτικά στοιχεία: -Το 71% των εργαζομένων έχει μειώσει την κατανάλωση βασικών τροφίμων (έρευνα ALCO για ΓΣΕΕ).

-Το 67% των εργαζομένων δηλώνει ότι δεν βγάζει οικονομικά τον χειμώνα (έρευνα ALCO για ΓΣΕΕ).

-Το 28,6% των νέων βρίσκεται εγκλωβισμένο στον βρόγχο της ανεργίας με την Ελλάδα να καταγράφει αρνητική πρωτιά στην ΕΕ».

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο