αναζήτηση

Γιάννης Μαντζουράνης: Ελλάδα, η χώρα των Όλιβερ Τουίστ

Ο Γιάννης Μαντζουράνης σε ανάρτηση του στηλιτεύει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά και όχι μόνο! Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ζουν σε καθεστώς ανέχειας, πείνας και κοινωνικού αποκλεισμού. Η μέση δαπάνη για τη μόρφωση κάθε παιδιού είναι στην Ευρώπη 7.000 ευρώ, και στην Ελλάδα 2.688 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περικόπτει τα επιδόματα... View Article

Ο Γιάννης Μαντζουράνης σε ανάρτηση του στηλιτεύει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά και όχι μόνο!

Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ζουν σε καθεστώς ανέχειας, πείνας και κοινωνικού αποκλεισμού. Η μέση δαπάνη για τη μόρφωση κάθε παιδιού είναι στην Ευρώπη 7.000 ευρώ, και στην Ελλάδα 2.688 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη περικόπτει τα επιδόματα που αφορούν παιδιά, εξαιρεί τα ανασφάλιστα παιδιά από τη δωρεάν παιδιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, αρνείται ακόμα την προπληρωμένη κάρτα τροφίμων, που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κυβέρνηση δεν έχει εθνική ατζέντα για το παιδί, όπως αποκαλύπτει ο εκπρόσωπος της Unicef  στην Ελλάδα. Δεν υπέβαλαν καν σχέδιο για τα κονδύλια που προβλέπει για τα φτωχά παιδιά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Child Guarantee-Εγγύηση για το Παιδί, όπως καταγγέλλει με ερώτηση 46 βουλευτών του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όταν τα παιδιά μιας χώρας δυστυχούν ακυρώνεται το μέλλον της.

Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο