αναζήτηση

Γ. Μαντζουράνης στον Βύρωνα: “Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα επιλέξει Δικαιοσύνη παντού” (Βίντεο)

Στις 21 του Μάη ψηφίζουμε για Δικαιοσύνη Παντού!

“Καθήκον των προοδευτικών δυνάμεων με κύρια δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να ανατάξουν τη Δημοκρατία και το κράτος, να προστατεύσουν τους Έλληνες πολίτες”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μαντζουράνης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, σε συνάντηση- συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο καφέ-μπαρ «Πεζόδρομος» με τους πολίτες του Βύρωνα.

Ως τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης χαρακτήρισε ο Γ. Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτές της 21ης Μαΐου, γιατί, όπως εξήγησε, «για πρώτη φορά η Δεξιά, η ΝΔ, έχει μετασχηματιστεί σε ένα επικίνδυνο μείγμα αυταρχισμού και νεοφιλελευθερισμού στις πιο ακραίες μορφές και των δύο. Επιτίθεται στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και τις ζωές τους με τρόπο βάναυσο, βάρβαρο και καταστροφικό. Οι προοδευτικές δυνάμεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, έχει καθήκον να ανατάξει τη Δημοκρατία και το κράτος, τα δημόσια αγαθά όπως είναι η υγεία, η παιδεία, οι συντάξεις, η εργασία, η 1η κατοικία και οι μισθοί. Να προστατεύσει τις ζωές των ανθρώπων πριν να είναι αργά, καθώς πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν στα όρια της φτώχειας».

Δείτε το βίντεο με τα Highlights της εκδήλωσης!Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Τριγάζης μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νότιο τομέα Αθηνών Νίκος Γκιέργκος, Σοφία Κομηνέα, Μανώλης Βανδώρος.


Συνεντεύξεις

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη στο